fbpx

Procesi i Blerjes

01

Rezervimi

Ju mund të rezervoni pronën tuaj nëpërmjet një marrëveshjeje pa pagesën e një tarife fillestare.

02

Para Shitja

Një skuadër e dedikuar është në dispozicion tuaj duke ju dhënë mundësinë të bëni zgjedhjen e duhur sipas mundësive dhe kërkesave.

01

Blerja

Pas zgjedhjes dhe rezervimit, procedohet me kontratën e sipërmarrjes. Nisur nga marrëveshja e arritur, kontrata përcakton metodën e pagesës, të drejtat dhe përfitimet.

02

Akti i Pronësisë

Në përfundim të ndërtimit dhe pagesës së plotë, ndjekim procesin kadastral deri në dorëzimin e titullit të pronësisë në dorën tuaj. Ne ju shoqërojmë në të gjitha shërbimet pas blerjes së pronës suaj të re dhe sigurohemi që klientët tanë të kenë shërbimin dhe eksperiencën më të mirë.

Rezervo një Takim

Rezervo një takim

Kreu
Vila
Apartamente
Plazza
Investimet
Kontakt
Blog

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

FAQ