fbpx
Krijuar për të gjitha moshat
Krijuar për të gjitha moshat
Krijuar për të gjitha moshat
Previous slide
Next slide

Plazza

Një Plazza dedikuar shërbimeve të ndryshme duke ofruar sa më shumë lehtësira për të gjithë banorët e rezidencës. Bare, restorante, markete dhe njësi të ndryshme shërbimi do të vinë në një hapësirë të vetme, të gjitha në funksion të një jetese me sa më shumë facilitete. Çdo gjë që i nevojitet përditshmërisë mund të gjendet brenda rezidencës ndërthurur edhe me hapësirat e shumta rekreative dhe çlodhëse.

Kreu
Vila
Apartamente
Plazza
Investimet
Kontakt
Blog

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

FAQ