fbpx
Përjetoni stilin premium në çdo detaj
Përjetoni stilin premium në çdo detaj
Previous slide
Next slide

Vilat

Jo vetëm një rezidencë banimi, por një qendër e vërtetë komunitare. Një eksperiencë e re që ju lejon të shijoni lirinë pranë natyrës dhe arkitekturë e përzgjedhur që e respekton atë duke mundësuar pamje të liqenit nga çdo vilë. Planimetri të rregullt dhe ndriçim natyral. Vila të projektuara me hapësira të bollshme në çdo mjedis. Bazuar në arkitekturën neoklasike franceze, ato janë trajtuar me një frymë të re bashkëkohore dhe theks të fortë tek cilësia e ndërtimit.

Rezervo një Takim

Kreu
Vila
Apartamente
Plazza
Investimet
Kontakt
Blog

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

FAQ