fbpx

Vendndodhja

Rolling Hills Liqeni ndodhet i pozicionuar pranë liqenit të Farkës, vetëm 5 minuta nga TEG dhe 10 minuta nga Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”. Kjo zonë njihet për një ekosistem unik ku natyra e saj është e ndërthurur me liqenin për të ofruar një stil ndryshe jetese. Falë pozicionit strategjik - gjeografik dhe infrastrukturës së favorshme, zona e Farkës është kthyer në një zonë atraktive rezidenciale dhe turistike. Gjithashtu po shtohet interesi nga turistët vendas dhe të huaj për not, çiklizëm dhe kanotazh.

Telefon:

Adresa:

Liqeni i Farkës, Tiranë, Shqipëri

Kontakto tani:

  Jam dakord që të dhënat e mia të dorëzuara të mblidhen dhe ruhen

  Kreu
  Vila
  Apartamente
  Plazza
  Investimet
  Kontakt
  Blog

  Kontakto tani

  Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

  FAQ