fbpx

Financimi i Pronës

Në bashkëpunim me banka të përzgjedhura në Shqipëri, Rolling Hills Liqeni ofron mundësinë e financimit me kredi me dhe pa kolateral, si për rezidentët, ashtu dhe për jo rezidentët në Shqipëri. Bazuar në kërkesat në rritje që janë për këtë zonë, Rolling Hills Liqeni është një mundësi shumë e mirë për investim jo vetëm për të jetuar, por edhe për ta dhënë me qira duke garantuar të ardhura të konsiderueshme. Ju mund t’i gëzoheni investimit në rezidencë falë përfitimeve që mund të merrni nga ajo si një aset i rëndësishëm, për të tashmen dhe për të ardhmen. Vlera e pronës suaj do të rritet çdo vit për shkak të:

  • cilësisë së ndërtimit
  • vendndodhjes
  • vlerës së tregut që rritet
  • kërkesës së lartë nga blerës të ndryshëm
  • kushteve klimaterike
  • garancisë që ofron emri Balfin Real Estate Hospitality

Kurdo që të vendosni ta rishisni pronën tuaj, kthimi i investimit do të jetë edhe më
i lartë se ai i blerjes tani!

Mundësi investimi, për të tashmen dhe të ardhmen tuaj

Kreu
Vila
Apartamente
Plazza
Investimet
Kontakt
Blog

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

FAQ