fbpx

ENG | AL

PAGUAJ 10% SOT,
KËSTET E TJERA
SIPAS DËSHIRËS

PAGUAJ 10% SOT,
KËSTET E TJERA
SIPAS DËSHIRËS

Një mundësi më shumë për të blerë vilën tënde pranë liqenit të Farkës.

Rolling Hills Liqeni po ndërtohet me materiale të standardeve më të fundit të ndërtimit dhe me teknologjinë më të avancuar, në lokacionin më të preferuar për të jetuar .

PLOTËSO TË DHËNAT MË POSHTË

Një mundësi më shumë për të blerë vilën tënde pranë liqenit të Farkës.

Rolling Hills Liqeni po ndërtohet me materiale të standardeve më të fundit të ndërtimit dhe me teknologjinë më të avancuar, në lokacionin më të preferuar për të jetuar .

PLOTËSO TË DHËNAT MË POSHTË

  • SA LARG TIRANËS NDODHET?

Vetëm 10 minuta larg Qendrës së Tiranës. Akses të drejtpërdrejt me Unazën Lindore, vetëm 5 min nga TEG. I rrethuar nga natyra dhe gjelbërimi, buzë liqenit të Farkës, Rolling Hills Liqeni ofron një jetesë larg zhurmave, por njëkohësisht pranë qëndrës.

  • ÇFARË HAPËSIRASH KA?

Gjithçka që ju dëshironi të bëni! Hapësirë për të luajtur fëmijët, në pishinën e vilës tuaj ose në parkun brenda kompleksit. Hapësirë për t’u stërvitur në mes të gjelbërimit apo për të shëtitur përgjatë Lungolagos. Gjithçka po ju pret.

  • PAMJE NGA LIQENI PËR ÇDO VILË?

PO! Dhe është një nga avantazhet e preferuara të Rolling Hills Liqeni. Arkitektura e përzgjedhur në harmoni të plotë me natyrën, mundëson pamje të liqenit nga çdo vilë dhe hapësira të bollshme në çdo mjedis.

  • TË GJITHA SHËRBIMET NË NJË PLAZZA?

Po! Plazza e dedikuar është risi e këtij projekti, e cila do të ketë të përfshira të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë me cilësi dhe standarde premium Bare, restorante, markete dhe njësi të ndryshme shërbimi, të gjitha në një hapësirë të vetme.

  • MIQËSOR ME FËMIJËT?

Është vendi ideal për çdo familje që kërkon më tepër hapësira të gjelbëra, qetësi, siguri dhe një larmi mundësish për argëtimin e fëmijëve të tyre. Parku i kompleksit, hapësirat rekreative, ajri i pastër dhe terrenet sportive në Rolling Hills Liqeni, ofrojnë më të mirën për të gjithë familjen.

  • PËRSE TË INVESTONI TANI?

Sepse vlera e pronës tuaj do të rritet me kalimin e kohës për shkak të pozicionit shumë të lakmuar buzë liqenit të Farkës, standardeve të larta të ndërtimi dhe lehtësirave maksimale në akses dhe shërbime. Çmimi i favorshëm në një nga zonat më të lakmuara të qytetit. Mundësi pagese me këste dhe fnancim pa kolateral. Gjithçka vetëm 10 minuta larg qëndrës së Tiranës.

Lidhu me një nga menaxherët tanë të shitjes për më shumë informacione rreth ofertës.

Mësoni si mund të përfitoni nga mundësitë tona të investimit!
PLOTËSO TË DHËNAT MË POSHTË

Hapësira që ju duhet për të jetuar çdo ditë sikur jeni me pushime

Gjelbërim pothuajse gjatë gjithë viti dhe akses të lehtë me qendrën e Tiranës, Rolling Hills Liqeni është kompleksi ku çdokush dëshiron të jetojë!

Rolling Hills Liqeni është një kompleks i ri, ideuar dhe kuruar në çdo detaj për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e atyre që dëshirojnë një jetë të standardeve të larta, pranë natyrës dhe një jetë buzë liqenit.

Arkitektura e përzgjedhur, mundësia për të jetuar në një vilë apo apartament, Plazza me të gjitha shërbimet brenda, bare, restorante dhe gjithçka tjetër e kthejnë Rolling Hills Liqeni një zgjedhje të parë për këdo.

Rolling Hills Liqeni është një kompleks i ri, ideuar dhe kuruar në çdo detaj për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e atyre që dëshirojnë një jetë të standardeve të larta, pranë natyrës dhe një jetë buzë liqenit.

Arkitektura e përzgjedhur, mundësia për të jetuar në një vilë apo apartament, Plazza me të gjitha shërbimet brenda, bare, restorante dhe gjithçka tjetër e kthejnë Rolling Hills Liqeni një zgjedhje të parë për këdo.

Gjelbërim pothuajse gjatë gjithë viti dhe akses të lehtë me qendrën e Tiranës, Rolling Hills Liqeni është kompleksi ku çdokush dëshiron të jetojë!

© 2024 Copyright RH Liqeni

Kreu
Vila
Apartamente
Plazza
Investimet
Kontakt
Blog

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.

FAQ