fbpx

Rolling Hills Liqeni

…dhe eksperienca vazhdon!

Jo vetëm një rezidencë por një qendër e vërtetë komunitare!

Zgjidhni të jetoni me stil dhe elegancë në një kompleks pozicionuar mes natyrës dhe ajrit të pastër, pranë Liqenit të Farkës. Një rezidencë e kuruar në çdo detaj, bazuar në arkitekturën neoklasike franceze ndërthurur me një frymë bashkëkohore dhe ndërtime cilësore.

Ofrojuni një të ardhme të sigurt fëmijëve tuaj në Rolling Hills Liqeni. Terrene sportive, hapësira rekreative, ambiente argëtuese dhe një sërë lehtësirash për një jetesë me plot facilitete.

Plotësoni të dhënat dhe ne do t’ju kontaktojmë

Fushate RH Liqeni

Kontakto tani

Copyright © 2024 Rolling Hills Liqeni | All rights reserved.